Vogelbescherming Vlaanderen vindt vogels op hun best wanneer ze vrij in de natuur te bezichtigen zijn. Onze tuinen en balkons zijn ideale plaatsen om deze acrobaten te aanschouwen.

Wens jij ook meer te doen voor vogels, dan kan dit want elke tuin of balkon, hoe klein ook, kan aantrekkelijk worden gemaakt voor onze gevederde vrienden. Met behulp van verschillende kleine en grotere acties kan je hen een handje helpen.

 

Op donderdag 14 april en zaterdag 16 april neemt Vogelbescherming Vlaanderen vzw je tijdens gratis begeleide wandelingen mee in de stadstuin van Kunstenplatform WARP (Apostelstraat 20 in Sint-Niklaas) en staan we stil bij de aanwezige vogelvriendelijke aspecten. 

Aan de hand van onze eigen Wildlife-vriendelijke tuin brochure geven we 12 tips aan jullie mee. Hopelijk gaan jullie hier dan snel thuis mee aan de slag.

 

Je kan meewandelen tijdens één van de volgende sessies:

14u-14u30

15u-15u30

16u-16u30

 

Wens je graag deel te nemen?  Schrijf je dan snel in via deze link!

Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

 

Heb je nog vragen? Contacteer ons gerust door een e-mailtje te sturen naar educatie@vogelbescherming.be

 

Bij kunstenplatform WARP loopt van 8 april tot 8 mei een tentoonstelling ‘I know why the caged bird sings’ waar vogels, vliegen en vrijheid centraal staan. Gedurende de hele tentoonstelling kan je ook op eigen tempo de tuin ontdekken aan de hand van de aanwezige informatieborden.

Volg ons ook via Instagram: @warp_art