Een jaar geleden werd in Den Haag ‘Elders Literair’ boven de doopvont gehouden, een nieuw tijdschrift voor literatuur en beeldende kunst. Eerst werd er enkel online gewerkt, maar daar komt nu verandering in. Dat is durven, inderdaad, maar dat is nog niet alles!

Van bij de start werd de blik van Elders ook op het zuiden gericht – begrijpelijk! De Wase auteur Kristien De Wolf werd ambassadeur voor Vlaanderen en koos als Vlaamse uitvalsbasis voor Sint-Niklaas. En wow, ze wil de voorstelling van het eerste PAPIEREN nummer bij WARP organiseren!

Dat heeft te maken met de aard van het tijdschrift, maar voor een stukje ook door de kunstbanden tussen WARP en organisaties zoals Quartair, Stroom en nogal wat kunstenaars in Den Haag zelf. Deze zondagmiddag met taal, beeld, papier en drinkbare vloeistoffen.

 

Een samenwerking van de BIB Sint-Niklaas, Uitgeverij In de Knipscheer en Boekhandel ‘t Oneindige Verhaal. Het volledige programma kan je nalezen op de website.
Datum: zondag 4 december 2022, van 14.45 u tot 17.00 u.

Inkom: 15€ (inclusief 1 exemplaar van het tijdschrift, zondagse bubbels en versnaperingen) óf 5€ voor de voorstelling zonder tijdschrift.

Graag inschrijven via deze link!
Locatie: WARP, Apostelstraat 20, Sint-Niklaas.