EXPO DEEP TIME | 29 SEPTEMBER - 27 OKTOBER

 

Naar aanleiding van het Roemeens en Fins voorzitterschap van de Europese Unie, nodigt WARP de Roemeense kunstenares Magda Amarioarei uit, die eerder deelnam aan de Artist Village en aan de expo Verknipt in 2018, en Roemeens kunstenaar Marius Ritiu.

 

Hun werk gaat in dialoog met dat van de Finse kunstenares Ines Laukkanen, momenteel kunstenaar in residentie bij WARP.


Hans Everaert toont een nieuwe weg in zijn oeuvre, waarbij schilderkunst en cinematografische elementen in elkaar vloeien rond landschap en tijd.

Opening zondag 29 september om 14u met een inleiding door Jan Buysse, directeur van VLEVA (Vlaams-Europees Verbindingsagentschap) en Stef Van Bellingen (directeur WARP).
Nadien open elke vrijdag, zaterdag en zondag tussen 14u en 17u tot en met 27 oktober
Apostelstraat 20, Sint-Niklaas

 

 

PORTRET DOOR INES LAUKKANEN - FINISSAGE DEEP TIME

 

Zondag 27 oktober is de slotdag van de expo Deep Time. Kunstenaar Ines Laukkanen maakt voor deze gelegenheid een nieuw portret. Zij werkte in aquarel tijdens haar residentie bij WARP een aantal portretten uit, waarbij ze het gegeven van identificatie en gezichtsherkenning onderzoekt en tracht te omzeilen.

Neem deel:
stuur tot 20 oktober jouw portretfoto door naar info@warp-art.be met vermelding 'portretfoto Deep Time'. Ines zal een foto selecteren. 27 oktober maakt ze bekend wie de gelukkige is.