Artist Talk met Valery Vermeulen op zondag 14 augustus om 16u.

 

Altijd al willen weten hoe zwarte gaten klinken?

Mikromedas AdS/CFT 001 is het nieuwe concept album van Valery Vermeulen (@valeryvermeulen.studio) die niet alleen doctor in de wiskunde is, maar ook elektronisch muzikant, muziekproducent en multimedia-kunstenaar. Bovendien is hij een zeer gegeerd docent aan verschillende wetenschappelijke en artistieke instituten in binnen- en buitenland.

 

Het album is een akoestische zoektocht en een trip naar een van de meest raadselachtige objecten in ons universum: zwarte gaten. Het Mikromedas-project brengt theoretische fysica en elektronische composities samen door data van 'deep space' te transformeren in geluid.

 

Benieuwd naar meer? Kom dan zondag 14 augustus (16u) langs bij WARP om deze wonderbaarlijke creaties te beluisteren en je vragen te stellen tijdens de Artist Talk aan Dr. Valery Vermeulen ‘himself’. Tot dan!

Lees hier meer over het werk van Valery

 

Artist Talk met Bren Heymans op zaterdag 27 augustus om 16u.

 

n het kader van het langer lopende project WATER-loop realiseert kunstenaar Bren Heymans en Steve Annaert in de WARP-tuin een ingreep rond de uitdagingen van water en droogte. Bren nam deel aan WARP's Coup de Ville-tentoonstelling in 2010, maar startte al in 2004 een participatief project in Indonesië waar het - zeker in Savu - grote delen van het jaar droog en onvruchtbaar is. Zaterdag 27 augustus geeft Bren een Artist Talk om 16u en kan je al je vragen stellen.

We hopen je dan te zien! 

 

Lees hier meer over Bren's project in Savu.