Wieteke Heldens

°
1982
into
Nederland
Lives and works in
New York, Verenigde Staten

Beeldend kunstenares Wieteke Heldens nam deel aan de Artist Village van 2010 in Sint-Niklaas en participeerde nadien aan Coup de Ville 2016.

"Ik leerde WARP kennen in 2009 toen ik voor het eerst deelnam aan de portfoliodagen. Dit was een bijzondere ervaring en leverde niet alleen vriendschappen en langdurige professionele contacten op maar ook deelnames aan tentoonstellingen."
No items found.

"WARP heeft een grote positieve invloed op mijn carrière gehad en heeft het nog steeds. Ik leerde WARP kennen in 2009 toen ik voor het eerst deelnam aan de portfoliodagen. Dit was een bijzondere ervaring en leverde niet alleen vriendschappen en langdurige professionele contacten op maar ook deelnames aan tentoonstellingen. “Sounds Like Architecture” in 2011 was een tentoonstelling in Maria Aalter waar ik aan deelnam door de portfoliodagen. En om aan te geven dat de contacten dankzij WARP langdurig zijn, in 2020 had ik een tentoonstelling in Spanje in Museo Moli Paperer de Capellades, ook dankzij WARP.

Ik woon sinds 2019 in New York en kom nog geregeld kunstenaars tegen die ook veel aan WARP te danken hebben. Een van de mooiste weken uit mijn professionele leven als kunstenaar was in 2010: Coup De Ville, een Artist Village in St-Niklaas. En in 2016 had ik de eer om mee te mogen doen aan Coup de Ville. Onvergetelijke dagen en ervaringen die verdieping en zin geven aan het kunstenaarsbestaan dankzij WARP!"

© Wieteke Heldens
© Wieteke Heldens
© Wieteke Heldens
© Wieteke Heldens
No items found.