Evelien Hiele

°
1984
into
België
Lives and works in
Poperinge, België

Beeldend kunstenares Evelien Hiele was een van de drie laureaten van de Prijs Jan Van Rijswijck-centrum. Ze nam deel aan de tentoonstellingen Mountains of Virtuosity & Deception (2021) en Vier maal Vier (2022).

"Door te praten met verschillende professionals uit de kunstwereld over je werk, breng je niet alleen meer structuur in de chaos die soms in je hoofd zit. Het stimuleert ook om dieper te graven in je eigen werk."
No items found.

"WARP gaat in dialoog, doet nadenken, daagt uit en stelt vragen waardoor je een andere kijk op je werk krijgt. Je wordt ondergedompeld in een bad vol inspiratie en dit in een omgeving waar je ondersteund en begeleid wordt. Het doet je proces veranderen en versnellen. Er komen ideeën tot stand die anders niet in je zouden opkomen. Je wordt uitgedaagd om je blik en je werk open te trekken. Als startende kunstenaar krijg je de kans en de aanmoediging om te experimenteren en om de mogelijkheden van het medium waarmee je werkt, verder te ontdekken.

De ontmoetingen van de portfoliodialogen blijven bij. Door te praten met verschillende professionals uit de kunstwereld over je werk, breng je niet alleen meer structuur in de chaos die soms in je hoofd zit. Het stimuleert ook om dieper te graven in je eigen werk.

Het verhaal en de antwoorden schrijf je uiteindelijk zelf maar met het aangenaam supporter dat WARP aan de zijlijn biedt, lukt dat veel makkelijker."

© Evelien Hiele
© Evelien Hiele
© Evelien Hiele
© Evelien Hiele
No items found.