Kate Christina Mayne

°
into
Lives and works in
Antwerpen, België

Beeldend kunstenares Kate Christina Mayne was naar aanleiding van een samenwerking met WARP resident bij Quartair Den Haag. Daarnaast is ze ook schilder, schrijfster, cultureel werker en artistiek verantwoordelijke bij SOFAM

"WARP creëert kansen waarin kunst gezien en beleefd kan worden, met tentoonstellingen, lezingen en geleide bezoeken."
© Kate Christina Mayne
© Warp
No items found.

"Het werk van WARP voltrekt zich in het buitengewone. WARP creëert kansen waarin kunst gezien en beleefd kan worden, met tentoonstellingen, lezingen en geleide bezoeken. Maar het beperkt zich niet tot het kweken van kunstenaars en (kunst)minnaars in wording.

In mijn ervaring zit de essentie van WARP nog dichter op de ziel dan zulke bewonderenswaardige doelen. Het heet je welkom, hoe onaangepast je je ook voelt, ongeacht of juist omwille van je zoeken. Het raakt iets in de essentie van wat we allemaal proberen te doen, door even de spanning, in wat de kunst omringt, op te heffen, met concrete insteken in levens van kunstenaars: een residentie, een gesprek, of gewoon het nieuwsgierig zijn naar wie je bent en wie je nog zou kunnen worden.

WARP creëert momenten die telkens weer een eerste domino in een parcours kunnen omtikken, processen op gang brengen, vriendschappen doen bloeien - en ja, zelfs liefde - en samenwerkingen faciliteren waaruit de betrokken persoon, kunstenaar, maker, kunstliefhebber… nog jarenlang uit kan putten."

No items found.