Tentoonstelling

Water-LOOP

5/3/2023
-
26/3/2023
Zwarte Dreef 2
Beveren
Warp members:
non-members:

Vast, vloeiend, vliedend Water is een danser met honderden gezichten In de tentoonstelling duiken we in die kringloop van druppel tot oceaan Hedendaagse makers over water...en later

Op vrijdag 3 maart om 20u opende de tentoonstelling WATER-loop  in de waterburcht Kasteel Cortewalle. Het ideale kader voor het bovenlokaal kunstproject rond water. In de tentoonstelling ontstond een spannende dialoog tussen kunstenaars en ‘niet-kunstenaars’.

Het thema vraagt immers om verbeelding, maar ook om feiten. Die komen van het labo van de Beverse milieudienst en landbouwer Kris Heirbaut – die we zelfs beter kunnen omschrijven als ‘water-bouwer’. Een man met een visie op de toekomst. We volgen de cyclische gedaanten van het water van vast naar vloeiende tot verdampend via de eigenzinnige inbreng diverse kunstenaars.

Floris Boccanegra / Koen Broucke / Joost Colpaert / Vanessa Daws / Trui Demarcke & Thomas Van Stee / Muziekcollectief Cusk / Laura Fitzgerald / Kris Heirbaut / Lab Milieudienst Beveren / Astrid Nobel / Delphine Somers / Fabrice Souvereyns / Charlot Vael / Tineke Van der Eecken / Marilou Van Lierop / Anne Van Outryve / Velt VZW

Deze tentoonstelling was een samenwerking tussen WARP en CC Ter Vesten Beveren en was een Bovenlokaal cultuurproject met de steun van Vlaanderen, Sint-Niklaas en Beveren.

WATERLOOP - Anne Van Outryve
WATERLOOP - Milieudienst Beveren
WATERLOOP - Floris Boccanegra
WATERLOOP - Astrid Nobel
WATERLOOP - Joost Colpaert
WATERLOOP - WARP
WATERLOOP - Kasteel Cortewalle
No items found.