Omdat alle zintuigen er zijn om te verwennen, programmeert WARP ook drie bijzondere concerten op drie zondagen in augustus. Three is the magic number, zoveel is duidelijk.

 

13 augustus – Joris Vanvinckenroye kent u misschien wel als een van de drie broers van de formatie Troissoeur. In zijn soloproject BASta! verrijkt hij de mogelijkheden van de contrabas met elektronica.

 

20 augustus – Aëro-Sol, dat zijn Dirk Van der Speeten en Johan Veeckeman. Is het een vliegtuig? Is het een vogel? Neen, het is de drone of aanhoudende toon in de traditionele bourdonmuziek uit de Lage Landen. In Droon-wereld vullen muziek en woord elkaar aan.

 

27 augustus – De Blue Note Maniacs serveren een cocktail van jazz, blues en swing met Firre op bas, Marc op de drums, Dieter op sax, Marc op gitaar en de wondermooie stem van diva Leen.

 

Elke dinsdagavond in augustus kan je dan weer keuvelen in de gezellige WARP-tuin met kunstenaars uit de tentoonstelling en uit de regio. Breid je netwerk uit of kom simpelweg de dorst lessen in de gezelligste tuin van Sint-Niklaas.

 

Praktisch:

05/08/23 t.e.m. 03/09/23 - Apostelstraat 20, Sint-Niklaas

Open: zaterdag en zondag van 14u tot 18u en op aanvraag

Zomerbar op dinsdag 8, 15, 22 en 29 augustus van 19u-23u

Inkom: vrije bijdrage

Concerten op zondag 13, 20 en 27 augustus om 16u

Permanent: Etalageproject K1 (Apostelstraat 20): Flore Tanghe & etalage K2 (Apostelstraat 16): Maaike Huys