K1

 

Kunstenplatform WARP stelde eind april 2017 een nieuwe expositieruimte voor in Sint-Niklaas. K1 is een vitrine, net naast het WARP-huis in de Apostelstraat 20, pal in het centrum van Sint-Niklaas met veel passage van fietsers en voetgangers.

 

De afmetingen van de kijkbox bedragen:  220cm (H) x 107cm (B) x 100cm (D). ’s Avonds wordt de etalage verlicht en is het een lichtbaken in de straat.

 

Kunstenaars kunnen bij WARP een voorstel indienen. De solo-expo loopt telkens gedurende een maand. WARP zorgt voor technische ondersteuning en promoot het tentoongestelde werk. Er wordt telkens een dag op- en afbouw voorzien. Bij elke presentatie wordt een portret gemaakt van de kunstenaar bij zijn / haar etalageproject door een professionele fotograaf.

 

Namen reeds deel aan K1: 

Yorick Van Ingelgem - Eline Koklenberg/ The Painting Housewife - Sarah De Vos - Sarah Joy Zwarts - Jaco De Maesschalck - Joël Schuurmans (ikv The sound of one hand clapping) - Jolien De Roo - Manuel Penteado - Hussein Shabeeb - Zena Van den Block - Pieter De Decker

 

De eerstvolgende K1 is van Nel Bonte met opening op dinsdag 16 oktober.